HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray Gomis'te mutlu sona çok yakın

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray Gomis'te mutlu sona çok yakın
Gomis, Transfer, Haber

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray, bir süredir pazarlık halinde oldukları 31 yaşındaki Bafetimbi Gomis'i ikna aşamasına getirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, "Gomis'i istiyoruz. Hatta kendisine teklifimizi de yaptık. Umarım yanıtı olumlu olur" dediği Fransız futbolcu ile arada 500 bin Euro'luk fark kaldığı bildirildi. Fransız L'Equipe gazetesinde yer alan haberde, sarı-kırmızılı kulübün Gomis'e 3 milyon Euro'dan 3 yıllık teklif sunduğu, yıldız oyuncunun ise 3.5 milyon Euro istediği belirtildi. Ayrıca 3 kulübün daha peşinde olduğu golcü futbolcunun, Türkiye'ye gitmeye daha sıcak baktığı kaydedildi.

BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO
İngiliz kulübü Swansea City'ye bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro öneren Galatasaray yönetimi, bu transferi bitirmek için artık gün sayıyor. Şayet teklifi kabul ederse Gomis'in Galatasaray'a maliyeti bu şartlarda yaklaşık 12 milyon Euro'yu bulacak.

MARSİLYA'NIN EN SKORERİ
Galatasaray'ın transfer listesinde olan Gomis, bu sezon kiralık formasını giydiği Marsilya'nın en fazla skora katkı yapan ismi oldu. Fransız oyuncu çıktığı 34 maçta 21 gol atıp, 3 asist yaparken, sahada 2 bin 831 dakika kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...