ManU aşkı bir başka

Düzenleyen:
ManU aşkı bir başka

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Brezilyalı oyuncu, “Benfica ve menajerim görüşüyor. Mourinho beni, ben de onu istiyorum” dedi

Beşiktaş’ta Anderson Talisca bilmecesi henüz çözülmüş değil. Başkan Fikret Orman, bir süre önce “Benfica ile görüşüp Talisca’nın kiralık sözleşmesinin uzatımını yaptık” demişti. Ancak işin o kadar kolay olmadığı ortaya çıktı. Portekiz ekibi, ‘25 milyon avro getiren olursa satarım’ notunu da düşmüştü. Ülkesinde tatil yapan Talisca, Bahia TV’de Manchester United’la ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Yıldız futbolcu, İngiliz devinin kendisine ilgisini doğrularken, “Bu konuda konuşamam ama böyle bir aşk var, yalan da söyleyemem. Bu sadece bana bağlı bir şey değil. Benfica ve işleri yürüten menajerime de bağlı bir şey. Yakında belli olur” diyerek ayrılık sinyali verdi.  M. United için, “Bu bir rüya. Her futbolcunun isteyeceği bir şey” tanımlaması yapan Talisca, “İyi bir sezon geçirdim ve Jose Mourinho benimle uzun zamandır ilgileniyor. Ben de onun yaptığı işleri beğeniyorum. Umarım bir çözüme kavuşur” ifadelerini kullandı. Bir taraftan Beşiktaş’a da övgüler dizen Brezilyalı oyuncu “Beşiktaş taraftarı farklıdır. Avrupa’da herkes onlardan bahsediyor. Onlar için ben bir kahramanım. Orada, Brezilya’da olduğumdan daha çok seviliyorum” dedi. Mourinho iki yıl önce verdiği bir beyanatta “Talisca için çalışma izni almak mümkün olsaydı, Premier Lig’de dev bir kulüp için oynayabilirdi” diyerek övgülerde bulunmuştu. 

ÇİNLİLER DE PEŞİNDE
Talisca için sadece Manchester United değil, Çin kulüpleri de devrede. Beşiktaş “İnşallah 25 milyon avro veren çıkmaz” diyerek çaresiz bir şekilde beklerken, Portekiz gazetesi O Jogo “Çinlilerin 25 milyon avroluk teklifi karşısında Benfica, oyuncuyu satmayı planlıyor” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...