Clichy yola geldi

Düzenleyen:
Clichy yola geldi

SPOR Haberleri

Yaşına ve mevkisine göre astronomik sayılabilecek bir rakam talep eden Clichy, sarı-kırmızılılar görüşmeleri kesince yeniden haber yollayıp indirime gitti.

Burha Can TERZİ

Galatasaray’da transfer çalışmaları devam ederken, taraftarlar heyecanla Başkan Dursun Özbek’in işaret ettiği uçakların İstanbul’a inmesini bekliyor... Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis sadece resmî imzaya kalırken, sarı-kırmızılılar dün itibarıyla sol bek konusunda da gelişme kaydetti. Manchester City ile sözleşmesi sona eren Gel Clichy ile yapılan görüşmeler bir süre önce askıya alınmıştı. Nedeni ise 31 yaşındaki futbolcunun mevkisi ve yaşına göre astronomik bir ücret talep etmesiydi. Sarı-kırmızılılardan 3 milyon avro garanti, 1,5 milyon avro da imza parası isteyen Fransız sol bek sabırları taşırmış, G.Saraylı yöneticiler de görüşmeleri askıya almıştı. Fakat Clichy yola geldi...

1 milyon avro düştü

Galatasaray’ın görüşmeleri sonlandırmasının ardından, hem mali açıdan hem de marka değeri açısından daha iyi bir teklif alamayan Gael Clichy, menajeri aracılığıyla sarı-kırmızılılara haber yolladı. Bunun üzerine Sportif Direktör Cenk Ergün tekrar Fransız sol bekle danışmanı üzerinden iletişime geçti. 4,5 milyon avro gibi bir ücretin çok yüksek olduğunun altını çizen Galatasaray yetkilisi, oyuncunun son talebinin ne olduğunu sordu. İnadı kırılan tecrübeli futbolcunun 3 milyon avroluk garanti ücretinde 250 bin avro indirim yapabileceğini, imza parasını da yarı yarıya düşürebileceğini bildirdi. Galatasaray yönetimi yine 3,5 milyon avroyu bulan maliyeti değerlendirip Clichy için hamlesini yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...