Llorente hazır

Düzenleyen:
Llorente hazır

SPOR Haberleri

32 yaşındaki forvetin menajeri yeşil ışık yaktı. İş 1 yıllık mukavelesi olan Swensea Kulübü’ne kaldı

Siyah-beyazlılar forvet konusunda tecrübeli ve ünlü yıldızları seviyor. Demba Ba ve Mario Gomez aşıları tutan, Vincent Aboubakar ile gençlik operasyonuna dönen Beşiktaş tekrar tecrübeli isimlere ağırlık veriyor. Tabii ki mecburiyetten. Eğer Aboubakar olmazsa alternatiflerinden birisi hazır. O da Swensea forması giyen Fernando Llorente. Daha önce Demba Ba’da istekli görünen ancak oyuncunun sakatlanması üzerine rota değiştiren Beşiktaş’ta Burak Yılmaz adı da gündeme gelmiş ancak camianın tepkisi üzerine dosya açılmadan kapanmıştı. Balotelli de Şenol Güneş engeline takılırken Llorente ismi öne çıktı.
Uygun rakama bitebilir
İspanyol futbolcunun menajeriyle yapılan ön görüşmede olumlu mesaj alındı ve kulüplerin anlaşması hâlinde sorun olmayacağı belirtildi. Beşiktaş da Aboubakar konusunu netleştirmediği için Llorente konusunu beklemeye aldı. Eğer Vincent Aboubakar’ın bonservisi alınamazsa Llorente’nin kulübü Swensea City ile masaya oturulacak. Oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha mukavelesi var. Beşiktaş’ın tecrübeli forveti çok uygun bir rakama bitirmesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...