Usta'dan taraftarları üzecek sözler

Düzenleyen:
Usta'dan taraftarları üzecek sözler

SPOR Haberleri

Muharrem Usta yabancı kontenjanından dolayı alabilecekleri oyuncu sayısının az olduğunu, Serdar Taşçı transferinin de zora girdiğini açıkladı

50. yılında güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk yaşamak isteyen Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta transfer konusunda pembe bir tablo çizmekten kaçındı. Usta, mevcut kadro yapısının durumu ve yabancı kontenjanından dolayı alabilecekleri oyuncu sayısının az olduğunu ifade etti. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren başkan, önceliklerinin orta saha transferi olduğunu vurguladı. Muharrem Usta “Basına yansıdığı gibi önceliğimiz forvet değil, orta saha transferi. Elbette taraftarlarımızın büyük beklentisi var ancak biz öncelikle orta saha transferini tamamladıktan sonra diğer pozisyonlara bakacağız” dedi. Juraj Kucka transferinde henüz Milan kulübü yetkilileriyle birebir temaslarının olmadığını söyleyen Usta, bayramın ilk günü öncelikli olarak Kucka ve sonrasında da birkaç oyuncu için İtalya’da temaslarda bulunacağını belirtti. 
Sosa’yı görecekler
Kucka transferinde Galatasaray isminin de geçtiğini hatırlatan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, rakiplerinin Milan yetkilileriyle direkt bir görüşmesi olup olmadığına dair bilgisi olmadığını belirtti. Stoper transferinde Serdar Taşçı’nın ‘olmazsa olmaz’ olmadığını da sözlerine ekleyen başkan Usta, “Serdar’ın kulübüyle olan bazı sorunları var. Babasıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Süreç bayramdan sonra netleşecek gibi ancak bu durum devam ederse alternatiflere yöneleceğiz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Muharrem Usta’nın Kucka için yapacağı Milano seferinde bir de sürpriz isim masaya yatırılacak: Jose Sosa. Antalyaspor’un da kiralamaya çalıştığı ancak başaramadığı Beşiktaş’ın eski 10 numarası için Trabzonspor’un nabız yoklayacağı öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...