Galatasaray Musa ve Imbula da kararlı

Düzenleyen:
Galatasaray Musa ve Imbula da kararlı

SPOR Haberleri

Stoke City Imbula için “Satmayız, kiralarız” mesajı verdi, Aslan “Olur” dedi. Musa Çağıran’da da sona gelindi

BURHAN CAN TERZİ

Golcü Bafetimbi Gomis, 10 numara Younes Belhanda, stoper Maicon’un işini bitiren Galatasaray’da defansif orta saha transferinde de sıcak saatler yaşanıyor. Merkez bölgeye 30’unu geçmiş ya da 30’una merdiven dayamış isimleri öncelik vermeyen Teknik Direktör Igor Tudor’un yönetime verdiği talimat doğrultusunda İmbula ismi yeniden bir numaraya çıktı. Milanlı Juraj Kucka’nın yaşından dolayı kendi sisteminde problem çıkartabileceğini bildiren Hırvat hoca, 24 yaşındaki Giannelli İmbula’yı istediğini ifade etti. Bir süredir Stoke City Kulübü ile bu konu sebebiyle dirsek temasında olan sarı-kırmızılı yöneticiler, İngilizlere masaya oturmak istediklerini söyledi. 2016’da Porto’dan yaklaşık 25 milyon avro bedelle transfer ettikleri Fransız orta sahayı tamamen elinden çıkarmak istemeyen Stoke City yetkilileri, G.Saray’a kiralık formülü üzerinde durduklarını bildirdi. G.Saray yönetimi de 1,86’lık orta sahayı 1 yıllığına kiralamaya sıcak baktı. Bu transfer için 2,7 milyon avroluk bir bütçe ayrıldı. 
Yeniden Musa’ya dönüş
Mevcut kadrodaki orta sahalardan Nigel de Jong ve Ryan Donk’u takımda tutmak istemeyen sarı-kırmızılılarda, merkez bölgeye hedeflenen diğer transfer ise Musa Çağıran... İmbula gibi 1992 doğumlu olan Osmanlısporlu futbolcuyu daha önce 2,5 milyon avro seviyesinde bitirme aşamasına gelen sarı-kırmızılılar, diğer gelişmelerden dolayı bir süre bu transferi askıya almıştı. Alternatifli ve dinamik bir kadro kurmayı hedefleyen Igor Tudor, Türkiye’de en beğendiği orta sahalardan olan Musa’nın da İmbula ile birlikte bitirilmesini istedi. G.Saray, Osmanlıspor fiyat artırımına gitmediği takdirde, eski sarı-kırmızılı futbolcuyu 2,5 milyon avroya yeniden kadrosuna katacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...