Belhanda'nın maliyeti dudak uçuklattı

Düzenleyen:
Belhanda'nın maliyeti dudak uçuklattı

SPOR Haberleri

4 yıllık sözleşme imzalanan Belhanda’ya senelik 3 milyon avro ödenecek. Faslının bonservisi için ise D. Kiev’e bonuslarla birlikte 8 milyon avro verilecek

Galatasaray’ın yeni yıldızı Younès Belhanda, maliyetiyle sarı-kırmızılıların son dönemdeki en pahalı transferi olacak. Sarı-kırmızılılar oyuncunun bonservisi için Dinamo Kiev’e bonus ücretlerle birlikte toplamda 8 milyon avro ödeyecek. Sarı-kırmızılılar 4 yıllık anlaşma yaptığı oyuncuya ise senelik 3 milyon avro garanti ücret ödeyecek. 15 bin avro seviyesinde de maç başı ücret alması beklenen Belhanda’nın sadece net rakamlarla bile 4 yılda oluşturacağı asgari maliyet 20 milyon avro olacak. Bu da Türk lirası ile 80 milyon yapıyor... Oyuncunun maliyeti şimdiden büyük polemik oluştururken Belhanda’nın perşembe günü İstanbul’da olması bekleniyor. Faslı oyuncu imzayı attıktan sonra İstanbul turu yapacak ve ertesi gün Slovakya kampına hareket edecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...