Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Guti'nin gözü Zidane'ın yerinde

Düzenleyen:
Guti'nin gözü Zidane'ın yerinde

SPOR Haberleri

Eski Beşiktaşlı Guti, Real Madrid U-19 takımı ile bu sezonki üçüncü kupasını kazandıktan sonra "Elbette bir gün A Takımın başında olmayı isterim. Ama şu anda tek dileğim harika işler yapan Zidane'ın yıllarca devam etmesi" dedi.

Real Madrid U-19 takımının teknik direktörü Guti Hernandez, 15 sezon bu kulübün formasını giymiş, eflatun-beyazlılarda efsane olmuş bir isim... Guti, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra 2010-11'de Beşiktaş'ta oynadı; ertesi sezona da başladı ama bir lig maçı oynayabildi ve ilk yarının ortalarında takımdan ayrıldı.

Real Madrid U-19 takımıyla bu yaş grubunda Kral Kupası'nı da kazanan ve sezonu üç kupayla bitiren genç teknilk adam kulüpte A takımın başına geçmenin hayallerini süslediğini belirtti.

Guti, "Tüm Real madrid taraftarları gibi ben de şu anda harika işler yapan Zidane'ın yıllarca takımın başında kalmasını istiyorum. Ben de kendi görevlerimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ama A takımın başına geçme hedefim yok gibi aptalca bir cümle kurmayacağım. Elbette bunu hayal ediyorum. Ama bunun için önümde uzun bir yol olduğunun da farkındayım. Şu anda Real Madrid'in bana U-19 takımında verdiği şans için müteşekkirim" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...