Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yolun açık olsun Cengiz Ünder

Düzenleyen:
Yolun açık olsun Cengiz Ünder

SPOR Haberleri

Türkiye’de yetişip yurt dışına giden en pahalı oyuncu olan genç yıldız 5 yıllık sözleşmeye imza attı

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde doğan Cengiz Ünder artık resmen Roma’nın futbolcusu. Geçtiğimiz sezon başında sadece 700 bin avro karşılığında Medipol Başakşehir’e transfer olan 20 yaşındaki genç yetenek, İtalyan devinin yolunu tuttu. Üstelik 15 milyon avro karşılığında imza atarak Türkiye’de yetişip, yurt dışına giden en pahalı oyuncu unvanının da sahibi oldu.  İtalyan kulübünden yapılan açıklamada, 20 yaşındaki futbolcunun 13,4 milyon avro net, 1,5 milyon avro ek bedelle transfer edildiği belirtildi. 

Vizeyi bekliyor

Roma’da 17 numaralı formayı giyecek olan Cengiz Ünder, “Roma’da olmaktan çok mutluyum ve burada taraftarlara kendimi gösterecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bütün kalitemi ortaya koyacağım” şeklinde görüş bildirdi. Genç yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı,  Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’a teşekkür etti.  Cengiz Ünder, sezon öncesi hazırlık kampı için dün ABD’ye giden yeni takımına vize aldıktan sonra dâhil olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...