HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Günün bombası: Yıldırım Demirören'in arkadaşı, Arda Turan'a yumruk attı

Düzenleyen: /
Günün bombası: Yıldırım Demirören'in arkadaşı, Arda Turan'a yumruk attı
Arda Turan, Yıldırım Demirören, Yaşar Aşçıoğlu, Bilal Meşe, Kerem Bey, Haber

SPOR Haberleri

TFF eski yöneticilerinden Yaşar Aşçıoğlu, "Yıldırım Demirören'in yakın dostu Kerem Bey, otelde Arda Turan'a yumruk attı. Demirören Kerem Bey'i uçağa aldı ancak Arda, Bilal Meşe'ye patladı." dedi.

Aşçıoğlu, A Milli Takım'ın Katar ile oynadığı hazırlık maçı için kampta bulunduğu esnada TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in yakın dostu Kerem Bey'in, Arda Turan'a yumruk attığını ileri sürdü.
 
Fanatik'te yer alan habere göre; TFF eski yöneticilerinden Yaşar Aşçıoğlu'nun açıklamaları şöyle:
 
PİYANGO BİLAL MEŞE'YE VURDU!

"Bu işin ilk kıvılcımı Katar'da yandı. Yıldırım Demirören'in misafiri vardı. Kerem Bey diye. Katar'da gidiyor Arda Turan'la yumruk yumruğa giriyorlar otelde. Dönüşte de Kerem Bey 'Ben galiba ayıp ettim' diyor. Yaptığından da pişman. 'Kafileyle gelmeyeceğim' diyor. Ancak Yıldırım Demirören, yakın dostu iyi bir şey yapmış gibi Kerem Bey'i gidip getiriyor kafileye. Arda'nın ilk kıvılcımı burada oldu. Ancak piyango Bilal abiye (Meşe) çıktı.
 
DEMİRÖREN'İN İSTİFA ETMESİ GEREKİYOR
 
Ben Türk futbolunun doğru yönetilmesi için sizin aracılığınızla sesleniyorum. Yıldırım Demirören'in istifasının acilen istenmesi gerekiyor. 50 milyon insanın sosyalleştiği, güzellikler yaşadığı bir spor alanını doğru yönetmeyen bir kişiyi hala tutmanın bir anlamı yok. Görev onlara düşmüyorsa devreye Sayın Cumhurbaşkanımız girmelidir."
 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...