Sabri'nin halefi Mariano iddialı başladı

Düzenleyen:
Sabri'nin halefi Mariano iddialı başladı

SPOR Haberleri

“Bu konu çok büyütüldü” diye sitem eden Özbek “Bu kulüpte teknik direktör ‘Ben bu oyuncuyu istemiyorum gönder’ diyemez” ifadesiyle tartışmalara nokta koydu.

Galatasaray’ın İspanyol Sevilla’dan kadrosuna kattığı Mariano Ferreira resmi imzayı attı. Basının karşısına geçen 31 yaşındaki futbolcu “Büyük bir ailenin parçası olacağım için mutluyum umarım burada başarılı olup kupalar kazanırım.Sabri uzun zamandır oynamış iyi işlere imza atmış bir oyuncu… Kendisi ayrıldı. Umarım ben burada çok başarılı olarak takıma katkı sağlayacağım. G.Saray’dan teklifi duyduğumda hiç düşünmedim hemen kabul ettim” dedi. 

Gelmeden önce Taffarel’den bilgi aldığı söyleyen tecrübeli sağ bek “G.Saray Brezilyalı oyuncuları seven bir takım gelmemde bu da etkili oldu. Taraftarımız yüzde 200’ünü veren, yılmayan, son dakikaya kadar mücadele eden bir oyuncu görecek. Ofansif yönü güçlü bir sağ bek olduğumu söyleyebilirim. Hücumu seven, ilerideki arkadaşlarıma katkı vermeyi seven bir oyuncuyum… Ancak tabii ki savunmada da yardımcı olacağım” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...