HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yeni lider Nuri Şahin

Düzenleyen: /
Yeni lider Nuri Şahin
Nuri Şahin, Haber

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'un, yeni teknik direktörü Peter Bosz ile oynadığı 4 hazırlık maçı sonrası, takımın yeni oyun liderinin Nuri Şahin olduğu belirtildi.

Bild Gazetesi'ndeki haberde; Thomas Tuchel dönemindeki iki sezonda sadece 21 resmi maçta forma şansı bulan Nuri'nin Bosz ile adeta yeniden doğduğuna vurgu yapıldı.

Orta alanın kilit isimlerinden Matthias Ginter'i 17 milyon Euro bonservis karşılığında Mönchengladbach'a satan Borussia Dortmund; Julian Weigl ve Raphael Guerreiro'nun sakatlıkları nedeniyle bu mevkiide ciddi sorun yaşıyor.

Bild'deki analizde; yeni transferlerden Mahmoud Dahoud da U21 Avrupa Şampiyonası sonrası takıma yeni katılabildiği için teknik direktör Bosz'un orta alanda hem oyunu kuran hem de gol pozisyonları hazırlayan bir isim aradığı belirtildi. Uzakdoğu kampında bu ismin Nuri Şahin olarak belirlendiği, 28 yaşındaki futbolcunun cumartesi günkü son hazırlık maçında takım 2-0 mağlupken 75'inci dakikada maça girip oyunu değiştirdiği vurgulandı. Dortmund o karşılaşmayı son bölümde Castro ve Pulisic'in attığı gollerle 2-2'lik beraberlikle tamamlamıştı.

Borussia Dortmund Menajeri Michael Zorc da Nuri için "Hazırlık kampında harika bir iş çıkardı" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...