HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Wiel ile yollar ayrıldı

Düzenleyen: /
Wiel ile yollar ayrıldı
Van Der Wiel, Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, PSG ile kontratı biten Hollandalı sağ bek Gregory van der Wiel'i 2016 yazında kadrosuna katarak, ses getiren bir transfere imza atmıştı.

Ne var ki camiayı umutlandıran Van der Wiel hamlesi, büyük bir pişmanlığa neden oldu... Fenerbahçe kariyerinin büyük kısmında kadro dışı kalan, İstanbul günlerini boğazda tekne turu yaparak geçiren 29 yaşındaki futbolcu 'baş belası' lakabını almıştı. Ve Wiel ile dün yollar ayrıldı...

BÜYÜK UMUTTU, BİR ASİST YAPTI
Kanarya, dolandırıldığı iddiası ile gazete manşetlerini süsleyen Van der Wiel'i Mauricio İsla transferi sırasında yakın ilişkiler kurduğu Cagliari'ye kiraladı. Van der Wiel, Türkiye'ye dün sosyal medya hesabından paylaştığı bir uçak fotoğrafı ve 'bye' notu eşliğinde veda etti. Cagliari'nin Fenerbahçe'ye bir milyon Euro kiralama bedeli ödemesi bekleniyor. Gregory van der Wiel, 2016-2017 sezonunda 17 karşılaşmada forma giyerken, sadece bir asist yapabilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...