HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray'a Asamoah müjdesi

Düzenleyen:
Galatasaray'a Asamoah müjdesi
Galatasaray, Asamoah, , Haber

SPOR Haberleri

Transfer dönemine damgasını vuran Galatasaray'da transfer bitmiyor. Tudor'un ısrarla istediği transfer bitmek üzere!

Galatasaray transferde fırtına gibi esiyor. Son olarak Sarı-Kırmızılı ekibin teknik adamının istediği sol bek cuma günü İstanbul'a gelebilir.

Tudor’un sol bek transferinde ısrar ettiği isim Kwadwo Asamoah konusunda Galatasaray, Juventus’u ikna etmek için son teklifini 4 milyon Euro olarak yaptı.

Taraflar birkaç gün içinde anlaşırsa, Ganalı yıldız cuma günü İstanbul’a gelecek.

Transferde önceliğini sol bek pozisyonuna veren ve bu konuda birçok ismi gündemine alan Galatasaray’da teknik direktör İgor Tudor’un, Kwadwo Asamoah ısrarı sürüyor.

Juventus’ta direkt ilk 11 garantisi bulunmayan Asamoah için Sarı- Kırmızılılar, İtalyan ekibi üzerindeki baskısını tekrar artırdı.

Zaten daha önce Aslan’ın teklifini kulübüne ileten Ganalı oyuncu için Çizme temsilcisinin 3 milyon Euro’luk bonservis bedelini az bulduğu ve bu rakamın artırılmasını istediği ifade edildi.

Tudor’un istediği takımı eksiksiz kurmak için çalışan Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarının bunun üzerine Juve’ye yaptığı teklifi 1 milyon Euro artırarak, 4 milyon Euro’ya çıktıkları öğrenildi.

İtalyanlar’ın bu rakamdan oldukça tatmin oldukları ve tarafların ortak noktada buluşmalarının an meselesi olduğu ifade edildi.

Spinazzola kolaylaştıracak 

Eğer birkaç gün içinde anlaşma kesin olarak sağlanırsa, 28 yaşındaki oyuncunun cuma günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Bu arada Siyah- Beyazlılar’ın iki sezon kiralık olarak Atalanta’ya gönderdiği ve geri almak istediği sol bek Leonardo Spinazzola’nın, Roma’ya 1-0 kaybedilen maçta kadroya alınmaması bu transferin olma olasılığını artırıyor.

Çünkü Spinazzola’nın onlara gelmesi, Asamoah transferini Cim Bom için daha kolay hale getirecek. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...