HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Demirkol'dan Medel'e eleştiri

Düzenleyen: /
Demirkol'dan Medel'e eleştiri
Mehmet Demirkol, Fenerbahçe Beşiktaş, Derbi, Medel, Haber

SPOR Haberleri

NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında 2-1 kazandığı derbi maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İşte dev derbi sonrası Mehmet Demirkol'un açıklamaları;

"Hakem ve kararları üzerinden tartışılacaktır. 90 dakika içerisinde 4 kırmızı ve sonrasında bir kart çıkıyorsa, hakem üzerinden konuşulacaktır. Penaltılar ve verilmeyen penaltılar var. Oyun üzerine de konuşulacak şeyler var. Bu kararlardan ikisi çok belirliyici oldu. Kameni-Volkan değişimi çok etkilemedi. Diğer iki tercih oyunun kaderini belirledi. Mehmet Ekici tercihi önemli ve başarılı bir seçim oldu. Geçen haftadan sonra tercih edilmesi zordu ama hocalar antrenmanlarda farklı şeyler görüyor hocalar."

"Neto'nun kartından sonra iş Beşiktaş'a döndü"

"Fenerbahçe baskı yerken orada Mehmet Ekici'yi kullandı. Kritik kartları göstertti ve Fenerbahçe'yi baskıdan kurtardı. Neto kırmızı kart görmeseydi, ikinci yarıyı da değiştiren isim olabilirdi. Muhtemelen Aykut Hoca, 'Baskıyı yiyeceğiz ve buradan çıkaran sen olacaksın.' demiştir. Beşiktaş eksik kaldıktan sonra Mehmet Ekici'nin oyunda olan ömrü artardı. Neto atılınca tabii... İki doğru kart. Neto'nun kartından sonra iş Beşiktaş'a döndü."

"Medel'in yaptıkları bugün hiç olmadı" 

"Beşiktaş'ın orta sahada farklı tercihleri de var artık. 'Beşiktaş sağ bek tercihinden başarısız oldu.' demiyorum ben. Quaresma'yı taşımak kolay değil. Adriano bunu yaptı. Orta sahaya yaptığı katkılar da çok iyiydi. Adriano bir kere Beşiktaş için ciddi bir kayıp. Medel'in performansına da eksiye çok götürdü. Quaresma'nın bu kadar agresif olmasının sebebi biraz da istediklerini alamaması. Medel, sağ bek olarak da; orta saha olarak da bugün iki yönlü yapamadı. Bugün yaptıkları hiç olmadı. Penaltı pozisyonu mesela; yapılmaz orada o. O penaltıyı vermese, çıkacak tartışma daha çok olurdu. Beşiktaş sağ kanadının en az çalıştığı maçlardan biriydi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...