HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Göztepe fırtınası! Fenerbahçe'yi geçtiler...

Düzenleyen: /
Göztepe fırtınası! Fenerbahçe'yi geçtiler...
Sivasspor, Göztepe, Haber

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor deplasmanına giden Göztepe, karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı. 13 puana yükselen İzmir ekibi, 11 puandaki Fenerbahçe'yi geçerek 2. sıraya yerleşti.

Sivasspor ile Göztepe ligin 6. haftasında kozlarını paylaştı. Sarı-Kırmızılı ekip sahadan 3-2 üstünlükle ayrıldı.

Karşılaşmada gol erken geldi. Sivasspor, Göztepe karşısında 16. dakikada 1-0 öne geçti. Adis Jahovic kendi kalesine attığı golle skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra Jahovic gollerini peş peşe attı. 33. dakikada Makedon yıldız Andre Costa'nın asistinde topu ağlara gönderdi ve durumu eşitledi. İlk yarının bitimine dakikalar kala yine Jahovic sahneye çıktı. 30 yaşındaki futbolcu penaltıdan attığı golle skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. 45. dakikda ev sahibi ekibinde Carl Medjani doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

İkinci yarıda da etkili olan taraf konuk ekip oldu. 53. dakikada Adis Jahovic yine penaltıdan attığı golle skoru 3-1' taşıdı. 1 kişi eksik kalan Sivasspor maçın son bölümüne doğru ataklarını sıklaştırdı. 85. dakikada Kone, Hakan'ın asistinde golünü attı ve aradaki farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka Göztepe'nin 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Göztepe bu sonuçla ligde 13 puanla 3. sırada yer aldı.

FENERBAHÇE'NİN ÜZERİNE ÇIKTI

Dün Beşiktaş ile kendi evinde oynadığı derbi maçından 2-1 galip ayrılarak puanını 11'e yükselten Fenerbahçe, 3. sıraya yerleşmişti. İzmir ekibi Göztepe ise Sivasspor'u deplasmanda 3-2 galip gelerek 13 puanla Fenerbahçe'nin üzerine çıktı ve 3. sıraya yerleşti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...