Çifte zafer olsun

Düzenleyen:
Çifte zafer olsun

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam 3. maçlarına çıkacak. İlk olarak Atiker Konyaspor sahne alacak.

Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam 3. maçlarına çıkacak. İlk olarak Atiker Konyaspor sahne alacak. Yeşil-beyazlılar Avusturya temsilcisi Salzburg’u misafir edecek. Karşılaşma Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak. İlk maçta Marsilya’ya deplasmanda 1-0 yenilen Konyaspor, ikinci haftada Vitoria karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle, Avrupa kupalarındaki ilk 3 puanına ulaşmıştı. Başakşehir ise deplasmanda Alman ekibi Hoffenheim ile karşılaşacak. Turuncu-lacivertliler, Almanya’da gruptaki ilk 3 puanını almak için sahaya çıkacak. Abdullah Avcı’nın ekibi ilk maçında Ludogorets’le evinde 0-0 berabere kalmış, Braga’ya deplasmanda 2-1 yenilmişti.  Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Emre Belözoğlu, sakatlıkları devam eden Egemen Korkmaz ile Aurelien Chedjou da bu maçta forma giyemeyecek. 

Çifte zafer olsun

Çifte zafer olsun

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...