HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Rusya'da deprem! Bu da oldu, Gökdeniz...

Düzenleyen: /
Rusya'da deprem! Bu da oldu, Gökdeniz...
Gökdeniz Karadeniz, Rubin Kazan, , Haber

SPOR Haberleri

Rusya Futbol Federasyonu Araştırma Komitesi, Gökdeniz Karadeniz'in top koşturduğu Rubin Kazan takımının kulüp binasına gelerek oyuncu sözleşmelerini ele geçirdi.

Gökdeniz Karadeniz’in forma giydiği Rubin Kazan soruşturma şokuyla karşılaştı. Federasyon yetkilileri kulübün bilgisayarları ve sözleşmelerini inceleyip, bazı dosyaları ele geçirdi. 
 
Rusya’da Süper Lig takımlarından Rubin Kazan, şok bir soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Rusya Futbol Federasyonu Araştırma Komitesi’ne bağlı hukuk birimleri Rubin Kazan kulübüne gelerek bazı araştırmalar yaptı.
 
Rus basınında yer alan haberde, geçmişte ve şu anda kulüpte forma giyen bazı oyuncuların sözleşmeleri, maaşları ve yapılan anlaşmalar detaylı bir şekilde araştırıldı. 
 
Bu araştırmada futbolcuların menajerleri ve futbolcularla nasıl anlaşmalar yapıldığı, herhangi bir hak ihlali olup olmadığı ve ekonomik ilişkiler incelendi. Kulüpteki bilgisayarlar, arşivler ve dosyalarak incelendi, bazı kısımlar da Futbol Federasyonu’na götürülmek kaydıyla alındı. 
 
Öte yandan bir başka haberde de kulübün Tataristan’da bulunan banka hesapları, Tatfondbank ile yaptığı çalışmalar ve 2 milyar rublelik borcun detayları da araştırmanın konusu olduğu kaydedildi. (Skorer)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...