HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Lozano'nun Almanya'ya attığı golden sonra Mexico City'de deprem oldu

Düzenleyen: /
Lozano'nun Almanya'ya attığı golden sonra Mexico City'de deprem oldu
Meksika, Deprem, Almanya, Dünya Kupası, Haber

SPOR Haberleri

Meksika ile Almanya arasında oynanan Dünya Kupası maçında Lozano'nun attığı golün ardından Meksikalı taraftarların yaşadığı sevinç Mexico City'de küçük çaplı bir deprem etkisine sebep oldu.

Meksika, Dünya Kupası'nda gruptaki ilk maçında turnuvanın favorilerinden Almanya ile karşı karşıya geldi. Meksika özellikle ilk yarıda oynadığı etkili futbolla Almanya'ya oldukça zor anlar yaşatırken, 35. dakikada Lozano'nun golü sonrasında Rusya'daki Meksikalı taraftarların yanı sıra Meksika'da da büyük bir sevinç yaşadı.

TARAFTARIN SEVİNCİ DEPREM ETKİSİ YAŞATTI

Meksika'da, Lozano'nun Almanya'ya golü sonrasında Meksika'nın Başkenti Mexico City'de de küçük çaplı bir deprem etkisi yaşandı. Globo Esporte'un haberine göre, Meksikalı taraftarların ülkede yaşadığı gol sevinci esnasında Sismograf ölçümlerine göre gölün etrafında küçük çaplı bir deprem yetkisi yaşandı.

Öte yandan Opta verilerine göre Dünya Kupası elemelerinde rakip kaleye çektiği beş isabetli şutun dördü gol olan Hirving Lozano, Meksika formasıyla Dünya Kupası'ndaki ilk isabetli şutunda da gol bulmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...