HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cristiano Ronaldo imzayı attı!

Düzenleyen: /
Cristiano Ronaldo imzayı attı!
Cristiano Ronaldo, Spor Haberleri, Haber

SPOR Haberleri

Real Madrid'den Juventus'a transfer olan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo imzayı attı.

İspanya La Liga devi Real Madrid'den İtalya Serie A ekibi Juventus'a transfer olan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo imzayı attı.

Ronaldo'nun imza törenindeki ilk sözleri şöyle:

- Yeni bir meydan okuma için buradayım. Benim yaşımdaki futbolcular Çin'e veya Katar'a gidiyor.  Çok sıkı çalışarak iyi bir futbolcu olduğumu göstermek istiyorum. Hedeflerim var. Juventus tarihine geçmek istiyorum.

- Yeni tecrübeler edinmek istiyorum. Zor olacağından eminim. Yeni başarılar için kararlıyım. Sadece Şampiyonlar Ligi için değil tüm kupalar için mücadele edeceğiz. Juventus'un kazanması için elimden geleni yapacağım.

- Juventus dünyanın en iyi kulüplerinden. Benim için zor bir karardı. Arkadaşlarım ve meslektaşlarım oynamaya değer bir kulüp olduğunu söyledi. İtalya'daki en büyük kulüp.

- Real Madrid'de 9 yıl geçirdim, harikaydı. Yeni bir adım attım. Motive olmuş durumdayım, konsantrasyonum yüksek. Her zaman olduğu gibi en iyilerden biri olduğumu göstereceğim. Beni biliyorsunuz, hırslı biriyim ama yeni rekabetleri de seviyorum. Tarih yazmak istiyorum.

- İtalya taktik açıdan zorlayıcı bir lig. Zor olacaktır ama kariyerimde hep zorluklar yaşadım. Çok çalışacağım ve oyunuma güveniyorum, takım arkadaşlarıma güveniyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bu yüzden sakinim.

- Herkesin Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini biliyorum ama biz tüm kupaları almak için savaşacağız. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak zor fakat Juventus'un onu da alması için uğraşacağım.

- Balloon d'Or'u kazanmak, hesapladığım bir şey değil. Her zaman en iyi olmak ve her zaman kazanmak isterim. Bir şeyler yolunda giderse, kazanmak için fırsatım olur. Ancak bu uykularımı kaçıran bir şey değil.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...