Ayağına sıktı!

Ayağına sıktı!

SPOR Haberleri

Üstteki takımların puanlar kaybettiği haftada Rodallega’nın golüyle öne geçen bordo-mavililer üstünlüğünü koruyamadı. Yakaladığı gollük fırsatları harcayan Karadeniz ekibi Lima’nın vuruşuyla şoku yaşadı

ÖMER ÇETİN ENGİN

Zirvedeki takımların puanlar kaybettiği haftada Trabzonspor için fırsat tepilecek gibi değildi. Daha önceki haftalarda da benzer şanslar gelmişti bordo-mavililerin ayağına fakat (Erzurum karşısında olduğu gibi) ahlar, vahlar arasında kaçmıştı bu fırsatlar. Dün de böyle oldu. Maça iyi başladı Ünal Karaman’ın takımı. Çok varyasyonlu ataklarıyla rakibini geri yaslayan Karadeniz Fırtınası 17’de gole yaklaştı. Onazi’nin on sekiz dışından yarım volesi direği sıyırdı. 25’te ise ‘maestro nasıl olur’ sorusunun cevabını gördük sahada. Sosa zeka ürünü nefis bir top bıraktı Rodallega’ya, Hugo yerden-uzak köşeye tek vuruşla bitirdi işi: 1-0.

Silahlar dışarı!
Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı atınca tabela değişmedi. Ardından Timsahlar hafif hafif ısırmaya başladı rakibini. 69’da Latovlevici penaltı noktası üzerinde dönerek vurdu topa, kaleci Onur sakatlanma bahasına önce bu vuruşta sonra da Badji’nin tamamlamasında golden kurtardı takımını. Ünal Hoca hücum silahlarını bir bir aldı oyundan garip şekilde. Önce Burak, arada sakatlanan Abdülkadir ve dün çok iyi oynayan Rodallega kenarda buldu kendini ki; hayli eleştiri alacaktır bu kararlar. Top ileride durmaz oldu Trabzon adına, daha sık ziyaret etti kaleci Onur’u!.. 87’de Ertuğrul’un vuruşunu yine de çeldi Onur fakat Lima’nın şutunda Kucka’ya da çarpan meşin yuvarlağa onun bile yapacağı bir şey yoktu: 1-1.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...