'Anderlecht maçı kıran kırana geçecek'

Düzenleyen:
'Anderlecht maçı kıran kırana geçecek'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin vekil hocası Erwin Koeman, zor bir sınavın kendilerini beklediğini belirtirken, kazanmak için savaşacaklarını söyledi. Ayew de "Kafa kafaya bir mücadele olacak" dedi.

M. EMİN ULUÇ
 
Galatasaray derbisindeki performansıyla Fenerbahçe camiasına güven veren nöbetçi teknik direktör Erwin Koeman, Anderlecht maçının kıran kırana geçeceğini söyledi. "Kendi sahanızdaysanız kazanmak için oynarsınız" diyen Hollandalı çalıştırıcı, "Anderlecht'in de kazanmak için sahaya çıkacağını sanıyorum" ifadesiyle kolay bir mücadele olmayacağını belirtti. Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili sorulara, "Yönetim millî arada karar verecektir, ben de bunu bekleyeceğim" cevabı veren Koeman, önceliğinin Anderlecht ve Alanya maçları olduğunu dile getirdi. Hollandalı hoca, ideal takım formatıyla ilgili soru üzerine ise, "Eğer burada kalırsam kafamdaki dizilişi söyleyeceğim" yorumu yaptı.
 
Bu gruptan çıkacağız
 
Selefi Cocu için "Elinden geleni yaptı. Bazen şansızlık yaşadığı da oldu" değerlendirmesinde bulunan Erwin Koeman "Ben Anderlecht karşısında neler yapacağımı biliyorum ama yarın (bugün) hep birlikte göreceğiz" diyerek kendine güvenini gösterdi. Basın toplantısında Koeman'a eşlik eden Ayew ise, gruba kötü başladıklarını itiraf ederken, "Yine de turu geçmek için büyük bir şansımız olduğunu görüyorum. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Hedefimiz kesinlikle 3 puan. Avrupa Ligi bizim için önemli bir turnuva. Topla iyi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Gerçekten zorlu bir rakip. Kafa kafaya bir maç olacağını düşünüyorum.
 
Rakibe nefes aldırmak yok
 
Anderlecht maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de moraller yerinde. Oyuncularından, derbide olduğu gibi oyun disiplininden kopmadan mücadele etmelerini isteyen Erwin Koeman, Bakkali'ye adım attırmamaları gerektiğinin altını çizdi. Yüksek şiddetli presle rakibin oyun kurmasına engel olmayı planlayan Koeman, savunma arasına atılacak toplarla sonuca gitmeyi hedefliyor.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...