Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adalet nerede?

Düzenleyen:
Adalet nerede?

SPOR Haberleri

Derbi olaylarına kesilen fatura Fenerbahçe’yi memnun etmedi. Sportif direktör Comolli, Belhanda’nın bu süreçten sıyrılmasını eleştirirken Tahkim’e gideceklerini söyledi…

EMİN ULUÇ

PFDK’nın olaylı derbiyle ilgili verdiği cezalar Fenerbahçe’nin tepkisini çekti. Teknik direktör Erwin Koeman gibi sportif direktör Damien Comolli de kararları beğenmediğini ifade etti. Cezaların adaletsiz ve haksız olduğunu dile getiren Comolli özellikle olayları başlatan adam Belhanda’nın sevk dahi edilmemesini eleştirdi. Fransız direktör “Tabii ki hatalı olduğumuz yanlar var. Ancak hatalı olmadığımız yanlar da var. Soldado, Belhanda tarafından iki defa saldırıya maruz kaldı. Önce maç sırasında ardından da maç sonunda. Tabii ki şu anda hukuki bir süreç var ve devam ediyor. Biz itiraz hakkımızı kullanacağız. Oyuncularımız için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Bence PFDK’dan çıkan kararlar daha iyi olabilirdi” yorumu yaptı.

Koeman’a yeşil ışık

Takımla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Damien Comolli, “Avrupa Ligi’nde henüz gruptan çıkmadık. Ancak bu turu lider tamamlamamız da mümkün. Son maçlarda savaşan, güçlü takım ruhuna sahip bir Fenerbahçe gördük” diyen Comolli “Bazen motivasyonu kaybettiğimiz anlar oldu. Ama hem Galatasaray hem de Anderlecht karşılaşmalarında teknik ekiple futbolcular bütünleşti. Bu iki maçta hem skor anlamında hem de iyi performansla bunu gördüğümüzü düşünüyorum” diye konuştu. Erwin Koeman’ın oyunculara güven verdiğini söyleyen Fransız, Alanya maçı için ise “Hiçbir bahane yok. Tek yapmamız gereken 3 puanı almak” dedi.

Adalet nerede?

Soldado tepkili: Bunu hak etmedim

PDFK’nın 6 maçlık cezası Roberto Soldado’yu çileden çıkardı. “Karar adil değil. Ben bunu hak etmedim” diyen İspanyol golcü “Rakibin saldırısına uğradım. Onların hocası kolumdan tutarak bana sözler söyledi. Ben 6 maç ceza alacak bir şey yapmadım” isyanında bulundu.

Küllerinden doğdu

Mathieu Valbuena, uzun süreli düşüşüne muhteşem bir dönüşle son verdi. Önce Aykut Kocaman, ardından da Cocu tarafından kulübeye çakılan Fransız, Erwin Koeman’la âdeta küllerinden doğdu. İlk 11’de forma giydiği son iki maçta iki gol, iki asistle oynayan Fransız için vatandaşı Comolli de “Muhteşem” yorumu yaptı.

Benzia geri dönüyor

Galatasaray derbisinde oyundan alınmasına tepki gösterince kadro dışı bırakılan Benzia’ya af geldi. Hem Benzia’ya hem de bütün takıma uyarı olması için verilen bir maçlık cezanın ardından Cezayirli yıldızın, Alanya kadrosunda 11’de forma giyeceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...