Bu işte bir sakatlık var

Bu işte bir sakatlık var

SPOR Haberleri

18 oyuncu toplam 27 defa sakatlanırken Serdar (4) başı çekti. Sağ kanadı dışında kolu kanadı kırılan Aslan’ın cezalılar sebebiyle kulübesi de zayıfladı

BURHAN CAN TERZİ

Bir takım düşünün ve sezon başında kadrosunun yarıdan fazlası sakata gelecek! İnanılması güç ve ciddi soru işaretli bir söylem. Ancak gerçekleşti. Evet bunu Galatasaray Kulübü yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın bu sezon başından itibaren 18 oyuncusu tam 27 defa sakatlandı. Yaz kampı dahil olmak üzere ligde 12 hafta, Şampiyonlar Ligi’nde ise dört haftayı geride bırakan Aslan’da Serdar Aziz (tam 4 defa) en çok sakatlanan oyuncu oldu. Onu 3 defa sakatlanan Eren Derdiyok ile 2’şer kez sakata gelen Ryan Donk, Selçuk İnan, Younes Belhanda ve Garry Rodrigues takip etti.

Üç de cezalı bulunuyor
Son dönemde sarı-kırmızılı takımın tek sakatı bulunmayan bölgesi ise sağ bek. Kayseri maçında kafasına dikiş atılan Muslera bu nedenle Brezilya ile oynanan hazırlık maçında forma giymedi. Serdar Aziz ve Belhanda millî takımlarında sakata gelirken Sinan Gümüş de U21 maçında arka adalesine darbe almıştı. Belhanda’nın Konya mücadelesinde forma giyebileceği belirtilirken derbideki olaylardan ceza alan Rodrigues, Donk ve Ndiaye cuma günü sahada olmayacak. Sakatlıklar ve cezalı oyuncular sebebiyle teknik ekibin Konya mücadelesinde kulübesi de çok zayıf olacak.

SAKATLIK RAPORU
Serdar Aziz     4 defa
Eren Derdiyok     3 defa
Ryan Donk    2 defa
Selçuk İnan    2 defa
Younes Belhanda    2 defa
Garry Rodrigues    2 defa
Muslera    1 defa
Sinan, Feghouli, Onyekuru, Emre Akbaba, Fernando, Linnes, Mariano, Ömer Bayram, Nagatomo, Ozan, Maicon,

Suskun kalmayacağım!
Galatasaray’dan ayrılığı olay ve polemik konusu olan Bafétimbi Gomis, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak’ın “Paracı” imasına cevap verdi. Fransız golcü “Öncelikle Sayın Abdurrahim Albayrak ile kesinlikle bir tartışma içerisine girmeyeceğim. Çünkü; ilk olarak bu yıl kulübüm Al Hilal ile başarmak istediğim önemli hedeflerim, amaçlarım var. Bunu hatırlatmak isterim. İkinci olarak bu Galatasaray  taraftarlarına büyük bir saygısızlık olacaktır ama bu konuda kesinlikle belirtmek isterim ki suskun kalmayacağım. Çünkü; hiç kimsenin karakterimi ve yatırımlarımı sorgulamasına izin vermem ve her şeyden önemlisi hakkımda yalan söylenmesine izin vermeyeceğim. Son olarak zaman ilerledikçe tüm gerçekler söylenecek ve yanlışlar onarılacak” ifadelerini kullandı.

Maicon’a da aynı taktik!
Galatasaray’da yönetimin gözden çıkardığı Maicon, bir anlamda taraftarın önüne atıldı. Karısından ayrıldığı iddia edilen ve kendini toparlayamadığı belirtilen Brezilyalı oyuncunun da Gomis ve Sneijder taktiğindeki gibi takımdan gönderilmek istendiği öne sürüldü.

Cahill’e bir talip daha
Galatasaray’ın sezon başında gündemine gelen ve ocak ayı için de düşündüğü Chelsea’nin tecrübeli stoperi Gary Cahill konusunda rakip çıktı. Corriere dello Sport, Milan’ın Cahill için Chelsea’nin kapısını çaldığını ve devre arası için şimdiden harekete geçtiğini yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...