Motorcuların gözü bu macerada

Düzenleyen:
Motorcuların gözü bu macerada

T-Otomobil Haberleri

Oslo’dan başlayıp Norkapp’ta Avrupa’nın en kuzey ucunda bitecek ve kıvrımlı dağ yollarından dik yokuşlara kadar Norveç Kuzey Denizi’nin inanılmaz manzaraları eşliğinde gerçekleşecek macera yolculuğu, toplamda 3.500 km’lik bir parkurdan oluşuyor.

40 kişilik ekip bu macerayı günde 8 ila 10 saat motosiklet kullanarak tamamlayacak. 26 Haziran ve 3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen organizasyonda Dakar Rallisi Honda pilotları Paulo Goncalves ve Kevin Benavides de sürücülere eşlik edecek. Honda Motosiklet tarafından ilk defa organize edilen macerada dünyanın en zor yarışı olarak kabul edilen Dakar rallisinde efsaneleşen Africa Twin’ler kullanılacak. 

Honda türkiye de katılıyor
Honda Türkiye Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cem Özütok konuyla ilgili ‘Honda Africa Twin, kullanıcılarının macera hayallerini gerçeğe dönüştürmek için üretildi. Bu özel yolculuk tüm motosiklet severlere Africa Twin’in eşsiz özelliklerini de gösterecek. İlk defa düzenlenen bu etkinliğe biz de Honda Türkiye olarak katılıyoruz ve tüm macerayı yakından takip ederek paylaşacağız’ dedi. Tüm dünyadan motosiklet severlerin ilgisini çekmeyi başaran Honda Africa Twin modelini bizde bu hafta test konuğu olarak aldık. Önümüzdeki hafta deneyimlerimizi sizlerle paylaşacağız. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...