Dev kamyonlar mega projelere park edecek

Düzenleyen:
Dev kamyonlar mega  projelere park edecek

T-Otomobil Haberleri

Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delephine, Türkiye’de dev projelerin artacağını belirterek, “Çekici segmentinde 3’üncü sıradayız. İlk üçte olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeniden yapılanıp Türkiye ticari araçlar sektöründe hedef büyüten Renault Trucks, Türkiye’de ilk 3 arasında olmayı hedefliyor. Türkiye’nin özellikle lojistik ve inşaat sektörleri göz önüne alındığında 16 ton ve üzeri ticari araçlar pazarı açısından çok önemli bir pazar olduğunu belirten  Renault Trucks Türkiye Genel Müdürü Sebastien Delepine, “Önümüzdeki yıl Türkiye’de 20’nci yılımızı kutlayacağız. Bu pazarda gücümüzle varız. 1894’ten bu yana 120 yılı aşkın bir marka geçmişimiz var. Renault Trucks, Türkiye’de lojistik ve inşaat sektörlerine odaklanıyor ve en verimli lojistik çözümlerini sunan marka olarak tanınıyor. Türkiye’deki Avrupalı ticari araç markaları arasında ilk 3 içerisinde olmak istiyoruz ki, çekici pazarında 3’üncü sırada yer alıyoruz” dedi.

TÜRKİYE’DE DİNAMİKLER DEĞİŞİYOR

2012-2016 yılları arasında yıllık satış rakamlarının çekici segmentinde 16 bin ve kamyonda 12 bin olmak üzere toplam 28 bini bulduğunu, 2017’nin ilk 6 ayında ise 16 ton ve üstü segmentte yüzde 24’lük düşüş gözlendiğini söyleyen Delepine, kamyon pazarındaki artışa da dikkat çekti. Türkiye’de ekonominin lokomotif sektörlerinden olan inşaat piyasasındaki yurt içi talep kaynaklı büyümenin 2017’de de sürmesini beklediklerini de söyleyen Delephine, “Ayrıca, devam eden altyapı yatırımlarının ve mega projelerin sektörü olumlu etkileyeceğini öngörüyoruz. Bu durumda ticari araç üreticileri olarak bizler için de önemli bir pasta ortaya çıkıyor. Kısa süre önce lansmanını yaptığımız K Xtrem kamyonlarımız da bizi inşaat sahalarında farklı bir konuma taşıyor. Bu araçlarımızı da müşterilerimiz için sunuyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...