Aynı bedende iki ekran

Düzenleyen:
Aynı bedende iki ekran

TEKNOLOJİ Haberleri

LG’nin yeni amiral gemisi diğer telefonlardan farklı olarak ana ekranın yanında 2.1 inç’lik ikinci bir ekranı daha üzerinde taşıyor

ÖMER TEMUR

LG yeni amiral gemisi LG V10’u tanıttı. V Serisi telefonların ilki olan LG V10,  5.5 inç’lik dev bir ekrana sahip ve diğer telefonlardan farklı olarak 2.1 inç’lik ikinci bir ekran daha üzerinde taşıyor. Bağımsız çalışan ikinci ekran, daima çalışır halde bırakılsa bile pil ömrüne herhangi bir şekilde etki etmiyor. İkinci ekran, ana ekran kapalıyken hava durumu, saat, tarih ve pil durumunu gösterir şekilde ayarlanabiliyor. V10’da bir film seyrederken ya da oyun oynarken ikinci ekran size, gelen bir aramayı ya da mesajı ana ekranda herhangi bir engellemeye yol açmadan haber veriyor. Bu bildirimi cevaplamadığınızda o an yaptığınız işi engellemeyeceği gibi cevap vermek isterseniz de sadece oyunu ya da filmi bekletmeniz yeterli oluyor. 
Snapdragon 808 işlemciden güç alan LG V10’da 4 GB RAM bulunuyor. 16 MP arka, 5 MP ön dahili kameralara sahip olan cihaz ile 120 derecelik geniş açı selfie fotoğrafı çekilebiliyor. 4,5G’yi destekleyen ve parmak içi sensörü bulunan cihaz 64 GB dahili hafıza olmasına karşın, microSD kart desteği ile toplam hafıza 2 TB’a kadar artırılabiliyor. V10’un tamamen kullanıcıların beklentilerine göre tasarlandığını belirten LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “LG V10’un özellikle video ve multimedya konusunda kullanıcılara sunduğu eşsiz özelliklerle harmanlanan kullanım özgürlüğü “LG V10 ile kendin ol” sloganımıza hayat veren en temel nedenlerinden birisi olarak öne çıkıyor. Bu nedenle, LG V10’u rakip tanımayan “Ultra” telefon olarak konumluyoruz. Tüm kullanıcılarımız LG V10 ile yapabileceklerini gördüklerinde daha önce karşılaşmadıklarını anında fark edecekler” dedi.  LG V10’un Türkiye’de 2699TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla kasım ayı içinde satışta olması planlanıyor. 

ÜSTÜN ÖZELLİKLER

n İşlemci: Qualcomm Snapdragon 808 
n Ana ekran: 5.7-inç QHD IPS Quantum  Ekran (2560 x 1440/513ppi)  
n İkinci ekran: 2.1-inç IPS Quantum Ekran (160 x 1040/513ppi)
n Bellek: 4GB LPDDR3 RAM / 64 GB 
n Kamera: 16MP arka,,5MP ön
n Pil: 3,000mAh (çıkarılabilir)
n İşletim Sistemi: Android 5.1.1 Lollipop
n Ağırlık: 192g
n Renk: Uzay siyahı / lüks beyazı 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...