Yeni telefonlara çift kamera

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Yeni telefonlara çift kamera

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Teknoloji devleri yeni telefonlarında çift kamera çözümünü kullanmaktan yana.

Görünüşe göre mobil sektörde kamera konusundaki rekabet iyice kızışacak. Daha önce yayınlanan raporlar şirketler arasında sert savaşın yaşanacağını ortaya koymuştu, ETNews'in makalesi ise gelişmelere biraz daha ışık tutuyor.

Endüstri kaynaklarına göre Güney Koreli MCNEX, Namuga gibi kamera modül üreticileri çift kamera modülleri geliştirdi. LG Innotec zaten çok önce bu yola girmişti, Samsung da kendi çift kamera çözümünün seri üretimine başlamaya hazırlanıyor. Kaynak sadece Güney Koreli değil, farklı kamera modül üreticilerinin de çift kameraya yöneldiğini söyledi. Tedarik zincirindeki bu gelişme telefon üreticilerinin ikili kamera sistemini talep ettiğini kanıtlıyor.

LG G5, ikili kamera çözümüne sahip telefonlardan biri olacak. LG, G5'ten sonra kamera çözümünü başka şirketlere pazarlayabilir. Samsung da tedarik konusunda Çinli müşterilerle görüşme içinde. Kaynak çift kameranın daha yüksek kalitede fotoğraflar, özel efektler gibi avantajlar sağladığını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...