Nokia, Android'e yöneliyor

Düzenleyen: / Kaynak: TeknoKulis
Nokia, Android'e yöneliyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / TeknoKulis

Finlandiyalı Nokia, az evvel heyecan verici bir duyuru paylaştı. Teknoloji şirketi HDM Global ile anlaşma imzaladığını duyuran firma, önümüzdeki on yıllık süreçte yeni Nokia tablet ve telefonlarıyla karşımıza çıkacak.

HDM, Nokia tablet ve telefonların önümüzdeki 3 yıllık dünya çapında tanıtım ve pazarlama çalışmaları için 500 milyon dolarlık yatırım yapmaya da hazırlanıyor. Resmi site üzerinden bir açıklama paylaşan Nokia yetkilileri, her gün kendilerine birçok soru geldiğini ve tüm Nokia destekçilerine teşekkür ettiklerini belirterek çok yakın zamanda yeni tablet ve telefonlarını görücüye çıkarmak için sabırsızlandıklarını dile getiriyor. Tahmin edeceğiniz üzere, feature phone olarak da bilinen uygun fiyatlı telefonların geliştirilmesine devam edilecek ve evet, akıllı tablet ve telefonlarda Android işletim sistemi tercih edilecek. Zaten Android'li Nokia cihazlar yıllardır bekleniyordu ve böylece Nokia'dan nihayet olumlu cevap gelmiş oldu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: TeknoKulis
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...