Google telefonlarına önemli güncelleme

Düzenleyen: / Kaynak: Shiftdelete
Google telefonlarına önemli güncelleme

TEKNOLOJİ Haberleri  / Shiftdelete

Google, Pixel, Nexus ve Android One cihazları için yeni bir güncelleme hazırladı.

Google'ın Pixel, Nexus ve Android One cihazları için Google Phone uygulaması, spam uyarıları ve yakınlardaki yerleri aramak da dahil olmak üzere çok sayıda akıllı özelliklere sahip. Sürüm 10.1 ile kullanıma sunulan son yararlı özellik ise acil durum çağrısı yaparken bulunduğunuz yeri görüntüleyebilmesi oldu.

Acil durum konumu göstergesi özelliği, acil çağrı gerçekleşirken arama ekranına bir konum kartı ekler. Acil durum müdahalecilerinin daha kesin bir yere ihtiyaç duymaları durumunda mevcut adresiniz ve küçük bir haritanın yanı sıra tam koordinatlarınızı da bulabiliyor.

Böyle bir özellik, yabancı bir yerde olduğunuzda veya müdahale eden kişilere vermek için daha kesin bir adrese ihtiyaç duyduğunuz acil bir durumda çok yararlı olacaktır.

Google Phone uygulamasının 10.1 versiyonu, Marshmallow ve üzeri sürümleri çalıştıran uyumlu Google cihazları için Play Store'da yayında.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Shiftdelete
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...