HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

2018 Steam yaz indirimleri ne zaman olacak? (Steam Summer Sale 2018, ne zaman bitecek?)

Düzenleyen:
2018 Steam yaz indirimleri ne zaman olacak? (Steam Summer Sale 2018, ne zaman bitecek?)
Steam Summer Sale, Steam Yaz İndirimleri, Steam Summer Sale Ne Zaman Başlıyor, Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlayacak, Steam Summer Sale Ne Zaman, Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman, Steam Summer Sale Hangi Oyunlar İndirimde, Pubg Ne Kadar Oldu, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Her sene heyecanla beklenen dünyanın en büyük oyun platformu olan Steam'in yaz indirimleri 21 Haziran 2018 akşamı itibariyle başlıyor. Birçok oyunsever, Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor, ne zaman bitecek? sorularını soruyor. İşte Steam Summer Sale ile ilgili detaylar...

Steam yaz indirimi ne zaman başlıyor, zaman bitecek? ile ilgili merak ettikleriniz haberimizde. Oyunseverlerin her sene büyük bir heyecanla beklediği Steam Summer Sale, 21 Haziran 2018 akşam TSİ 20:00'da başlıyor ve 4 Temmuz'a kadar devam edecek. Birçok kişinin aylardır istediği oyunu almak için beklediği yaz indirimlerde hangi oyunlara ne kadar indirim geleceği ise büyük bir merak konusu. Peki Steam yaz indirimleri (Steam Summer Sale) ne zaman başlıyor, ne zaman bitecek? İşte Steam Summer Sale ile ilgili merak edilenler...

STEAM SUMMER SALE'DA İNDİRİME GİREN OYUNLAR LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Steam nedir? Steam nasıl kullanılır?

Steam, Valve Corporation tarafından 2003 yılında geliştirilen bir dijital oyun dağıtım platformudur. Satın almak istediğiniz oyunu Steam hesabı açarak uygulama içerisinden çevrimiçi olarak satın alabilir veya oyun ücretsizse direkt indirebilirsiniz.

15 yıldır piyasada olan ve son yıllarda birçok önemli oyunun dağıtım hakkını eline alan Steam, oyunları tamamen dijital ortamda saklıyor ve size herhangi bir kaset, cd göndermiyor.

Windows, Linux ve Mac işletim sistemlerine uygun olan Steam üzerinden oyun almak gayet basit. Uygulamayı yüklemek ve bir hesap açmak gerekiyor. Daha sonra arama kısmından satın almak veya indirmek istediğiniz oyunun ismini yazarak indirmeyi veya satın almayı başlatmanız yeterli.

Zaman zaman yaptığı kampanyalarla oyunculara büyük indirimler sağlayan dijital market platformu, bazı oyunlar için de kısıtlı sayıda veya belirli bir süre için ücretsiz satın alma seçeneği sunuyor. Steam yaz indirimleri, Black Friday ve yıl sonu indirimleri sayesinde Steam'deki oyunlar büyük rağbet görüyor.

Ayrıca Steam'de arkadaş ekleme, oyunları beraber oynama ve arkadaşlara oyun hediye etme seçenekleri bulunuyor. Steam'in sağladığı bir diğer kolaylık da oyun yedekleme seçeneği. Böylece başka bir bilgisayardan da oyunlara ulaşabilir ve indirme işlemiyle zaman kaybetmeden direkt kuruluma başlayabilirsiniz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...