Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alex'ten Başbakan'a veda ziyareti

Alex'ten Başbakan'a veda ziyareti

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe ile sözleşmesi feshedilen Alex De Souza'nın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi sona erdi.

Başbakan nbsp;Erdoğan, Brezilyalı futbolcu nbsp;Alex nbsp;de Souza'yı yeniden nbsp;Türkiye'de görmek istediğini söyledi.

Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ülkesine gitmeden önce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşme talebi üzerine bugün Dolmabahçe'de bulunan nbsp;Başbakanlık nbsp;çalışma ofisine geldi. Alex eşiyle birlikte geldiği çalışma ofisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Görüşme sonrasında Brezilyalı futbolcu herhangi bir açıklamada bulunmadan başbakanlık ofisinden ayrıldı.

#

#

Bu arada görüşme esnasında çok duygusal anlar yaşandığı bildirildi. Başbakan Alex'i yeniden Türkiye'de görmek istediğini iletti. Erdoğan, Alex'e kol düğmesi, eşine şal ve broş, çocuklarına da oyuncaklar hediye etti.

Öte yandan ziyaretin ardından ofisten yürüyerek ayrılan Başbakan Erdoğan, Milli Saraylar Müzesi'ne gitti. B

Başbakan Erdoğan, burada yaptığı gezinin ardından makam aracıyla ayrıldı.

Diğer taraftan Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Rıdvan Dilmen de Alex'ten önce Başbakanlık çalışma ofisine gelerek Brezilyalı oyuncu ile Başbakan'ın görüşmesinde hazır bulundu. nbsp;
nbsp;
ERDOĞAN TELEFONLA ARAMIŞTI
Başbakan Erdoğan, geçen günlerde Alex'i arayıp "Büyük işler yaptın. Yıllarca F.Bahçe için çok şey ifade ettin ama madem bir karar alındı buna saygı duymak lazım. Fakat en azından Türkiye'de kalsaydın" demişti. nbsp;Alex de, Başbakan'a şu cevabı vermişti: "Desteğiniz için teşekkür ederim fakat burada kalırsam her adımım takip edilir ve benim üzerimden F.Bahçe'ye zarar verilir. Ülkeme dönsem daha iyi olacak."




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...