Marmara'da korkutan deprem! Sakarya'daki deprem nerelerde hissedildi

/ Kaynak: AA
Marmara'da korkutan deprem! Sakarya'daki deprem nerelerde hissedildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Marmara'daki deprem korkuttu! Merkez üssü Sakarya'nın Geyve ilçesinde olan 4,5 büyüklüğündeki deprem nerelerde hissedildi...

Marmara'da deprem oldu. Depremin büyüklüğü 4,5 olarak kaydedildi. Sakarya merkezli deprem nerelerde hissedildi? Sakarya'nın Geyve ilçesinde meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem Bilecik'te de hissedildi.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Geyve ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde deprem Bilecik'te de hafif hissedildi.İl genelinde can ve mal kaybı olmazken, vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. İşte o açıklama...Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sakarya'da meydana gelen depremle ilgili olumsuz herhangi bir ihbarın olmadığının tespit edildiğini bildirdi.AFAD'dan yapılan açıklamada, AFAD Türkiye Deprem Veri Merkezinden alınan verilere göre saat 20.11'de Sakarya Geyve'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği hatırlatıldı. Depremden 5 dakika sonra bölgede 1,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldiği belirtilerek 6,16 kilometre derinlikte meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki deprem bölgesine en yakın yerleşim yerinin 3,09 kilometre uzaklıktaki Bilecik Osmaneli ilçesinin Kızılöz köyü olduğuna işaret edildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"AFAD Sakarya ve Bilecik ile çevre il ve ilçelerdeki diğer birimlerle yapılan haberleşmelerde meydana gelen depremle ilgili olumsuz herhangi bir ihbarın olmadığı tespit edilmiştir. Deprem, Sakarya, Bilecik il merkezleri ve ilçelerin yanı sıra bölgenin büyük bölümünde vatandaşlarca hissedilmiştir. Bölgedeki deprem aktivitesi, Başbakanlık AFAD tarafından 7/24 izlenmektedir."

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...