Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mersin'de akıl almaz olay...

Mersin'de akıl almaz olay...

YAŞAM Haberleri

ikinci çocuğuna hamile Remziye Mıdıklı, geçen 28 Nisan'da doğum sancıları üzerine Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne gitti.

Hastaneye yatırılan kadın, 1 Mayıs'ta doğum yaptı. 5.5 aylık olarak doğan bebek bir süre kuvözde bakım altında tutulduktan sonra aynı gün 'öldü' denilerek ölüm belgesi düzenlenip aileye teslim edildi. Toprağa verilmek üzere Şehir Mezarlığı'na götürülen bebeğin 'nefes' aldığı anlaşıldı. Hastaneye götürülen bebeğin yaşadığı anlaşılınca, iddiaya göre hastane büyük panik içinde tekrar giriş belgesiyle bebeğin yatışını yaparak tedavisine başladı. Ancak 3 gün sonra minik bebek hayatını kaybetti. Aile hastane hakkında Cumhuriyet Savcılığına başvurdu. Soruşturmaya izni verilmemesi üzerine aile, hastane hakkında 300 bin TL'lik maddi ve manevi tazminat davası açtı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...