Uyuşturucu anlaşmazlığı yüzünden 2 kişiyi yaraladı

/ Kaynak: DHA
Uyuşturucu anlaşmazlığı yüzünden 2 kişiyi yaraladı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da tanınmamak için kara çarşaf giyip ve pembe şemsiye kullanan kişi, uyuşturucu anlaşmazlığından 2 kişiyi yaraladı.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde iddiaya göre tanınmamak için kara çarşaf giyip ve pembe şemsiye kullanan bir kişi, motosikletten inip, Sarıçam Deresi yanında oturan 23 yaşındaki Mazlum Karadağoğlu'na tabanca ile ateş etti. Saldırıda Karadağoğlu ile seken kurşunların isabet ettiği yoldan geçen Suriyeli Mustafa Buzi (34) yaralandı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Kazlum Karadağoğlu ve kolundan yaralanan Mustafa Buzi tedaviye alındı.

Kaçarken yere düştü

Kaçmaya çalışan saldırgan ise yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, dengesini kaybedip düştü. Üzerindeki kara çarşafı çıkartıp yola atan saldırgan motosiklet ile pembe şemsiyeyi bırakıp yaya olarak kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için nbsp;çalışma başlattı. Olayın uyuşturucu anlaşmazlığı yüzünden çıktığı ileri sürüldü.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...