İzmir'de kan donduran cinayet!

/ Kaynak: DHA
İzmir'de kan donduran cinayet!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Üç günlüğüne izin alarak cezaevinden çıkan M.A., üç yıl önce eşinden ayrılıp başka bir kişiyle birlikte yaşamaya başlayan ablasının boğazını kesti.

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde üç günlüğüne izin alarak cezaevinden çıkan M.A., üç yıl önce eşinden ayrılıp başka bir kişiyle birlikte yaşamaya başlayan ablası 33 yaşındaki Zehra Demir'i bıçakla öldürdü. Polise teslim olan M.A., gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 09.00 sıralarında, Ertuğrul Mahallesi'nde meydana geldi. Yaralama suçundan mahkum olan M.A. dün üç günlüğüne izin alarak İzmir Buca Cezaevi'nde çıktı. Torbalı'da oturan ve üç yıl önce resmi nikahlı eşinden ayrılarak F.K. adlı bir kişiyle yaşayan ablası Zehra Demir'in evine misafir olan M.A., henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. M.A. mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Demir'i boğazından yaraladı. Koşarak evden çıkan ve bıçağı bir evin bahçesine atan M.A., bir süre sonra polise teslim oldu.

Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Demir'in cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...