Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Barajdan ceset yerine 'kütük' çıktı vatandaşlar 'oh' çekti

Barajdan ceset yerine 'kütük' çıktı vatandaşlar 'oh' çekti
Fotoğraf Başlığı Barajdan ceset yerine 'kütük' çikti vatandaslar 'oh' çekti

Adana Seyhan Baraj Gölü'nde bulunan cismi kadın cesedi sanan vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Kaydet
a- | +A
Olayı film izler gibi seyreden vatandaşlar, sualtı polisi tarafından sudan çıkarılan cismin kütük olduğu anlaşılınca rahat bir nefes aldı.
Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan Baraj Göl'ünün kıyısında bulunan Adana Menderes Bulvarı'nda meydana geldi. Suda bulunan cisim gören vatandaşlar, polisi ayarak, "Gölde, kadın cesedi var" ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine geden karakol ve cinayet büro ekipleri, suda yüzen cismin ne olduğunu anlamak için gazetecilerin kamera ve fotoğraf makinesi kullandı. Gazetecilerin çektikleri fotoğrafları ve görüntüleri yaklaştırarak izleyen ekipler, cismin ne olduğundan emin olmak için su altı ekibi istedi.
FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİLER
Bu sırada Adana Menderes Bulvarı'ndan geçen vatandaşlar, polis ekiplerini görerek toplandı. Bazı vatandaşlar cismin ne olduğunu anlamaya çalışırken, bazı vatandaşlar cep telefonları ile görüntü çekti. Ekiplerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen sualtı ekibinden bir 'balık adam', suya girerek cismin yanına yüzdü. Balık adam, kadın cesedi zannedilen kütüğü kıyıya çıkarttı. Bu anları cep telefonuna kaydeden ve büyük bir merakla çalışmaları izleyen vatandaşlar ise derin bir 'oh' çekti.


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.