Boğalar çobanı ezerek öldürdü

/ Kaynak: İHA
Boğalar çobanı ezerek öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sivas'ın Yıldızeli ilçesi Kavak köyünde bir çoban, bakımını yaptığı boğaların boynuz ve ayak darbeleriyle hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, hayvancılıkla geçimini sağlayan Nuh Doğan (59) saat 19.00 sıralarında köye ait olan damızlık boğaları bağlamak için kardeşi Mahmut Doğan ile birlikte ahıra gitti. Boğaların bakımını yapan Mahmut Doğan hasta olduğu için huysuz boğaları kardeşi Nuh Doğan bağlamak istedi. Nuh Doğan'ı yabancı gören üç boğa huysuzlanarak aniden iki kardeşe saldırdı. Mahmut Doğan azgın boğaların elinden kaçmayı başarırken, kardeşi Nuh Doğan ise kurtulamadı. Üç boğanın arasında kalan Nuh Doğan tekme ve boynuz darbeleri sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ekipleri ve jandarma köye geldi. Azgın boğalara yaklaşılamayınca olası bir tehlikenin meydana gelmemesi için veteriner hekim çağırılarak boğalar uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirildi ve daha sonra Yıldızeli Belediyesi kesimhanesine götürüldü. Olayın ardından yaralanan Mahmut Doğan sağlık ekipleri tarafından Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Yıldızeli Devlet Hastanesi'nde otopsi yapılan Nuh Doğan Cuma Namazı'na müteakiben köy mezarlığında defnedildi. Doğan'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu ve geçimini hayvancılıkla sağladığı belirtildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...