İstanbul'da sıcak dakikalar! Polisin ikna çabaları sürüyor

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da sıcak dakikalar! Polisin ikna çabaları sürüyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bayrampaşa'da bir inşaat firmasına gelen kişi çalışanları silah tehdidiyle dışarı çıkardı. Polisler geniş güvenlik önlemleri altında ikna etmeye çalışıyor

İstanbul Bayrampaşa'da arazisinin üzerinden yol geçirilerek haklarının gasp edildiğini söyleyen bir şahıs, inşaat firmasını silahla bastı. İçeridekileri dışarı çıkartan zanlıyı ikna çabaları sürüyor. Edinilen bilgilere göre olay Bayrampaşa Osmangazi Caddesi üzerindeki bir inşaat firması ofisinde meydana geldi. Firmanın yaptığı alışveriş merkezi inşaatı nedeniyle arazisinden yol geçileceğini ve haklarının gasp edildiğini iddia eden Ahmet Kucur, satış ofisine gelerek yetkililerle tartıştı. Bir süre sonra belindeki silahı çeken Kucur, içeride bulunan herkesi dışarı çıkarttı. Sinir krizi geçiren zanlı, elinde silahla firma içerisinde dolaşmaya başladı. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, zanlı ile temas kurmaya çalıştı. Polisin zanlıyı ikna çabaları sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...