'Ben gidiyorum Mustafa, çocuklara iyi bak'

/ Kaynak: İHA
'Ben gidiyorum Mustafa, çocuklara iyi bak'

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'nın Salihli ilçesinde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden işçilerden Yıldız Öztürk'ün babası da aynı yolda trafik kazasında hayatını kaybetti.

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonet ile süt tankerinin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 15 kişinin ocaklarına ateş düştü. Manisa'nın Salihli ilçesinde yaprak toplamak için giden 13'ü kadın 15 işçi geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetmesiyle Çökelek köyü yangın yerine döndü. Hayatını kaybedenlerden Yıldız Öztürk'ün (40) ailesi ise evlerinin avlusunda başsağlığı dileklerini kabul ederken, gözyaşı döktü.

BABASININ ÖLDÜĞÜ YERDE ÖLDÜ

Yıldız Öztürk'ün 94 yaşındaki babannesi ise torununun acısına zor dayandı. Torununun, oğlu ile aynı kaderi yaşadığını, babası ile aynı yerde öldüğünü ifade ederek, "Babası da kazadan öldü. Babasına benziyordu hep babasına benzedi. Kaza, babasının kaza yaptığı yere yakın yerde olmuş" dedi.
Yıldız'ın kayınvalidesi Saadet Öztürk ise gelinin sabah evden çıkarken çay içerek gittiğini söyleyerek "Allah'tan geldi ne yapalım. Çırpındık ama kolayı yok. 2 oğlu var biri 17 yaşında biri 10 yaşında. Kocası hasta kalp hastası. Çay pişirmiş ben de sininin üstüne koydum çay içti. Sabahları yaprak toplamaya giderken çay içerdi. Giderken görmedim sabah, içmiş çayını gitmiş. Dün akşamüstü oturduk burada çay içtik yine hep beraber. Ben 'Ramazan mübarek gün gitme kızım yetiversin artık. Gitmeyin Allah aşkına' dedim. O da 'Anne dedi 2-3 gün daha gidelim bayramda gitmeyeceğiz' dedi. Temelli kaldılar" diye konuştu.

"SON SÖZÜ; ÇOCUKLARA İYİ BAK"

Hayatını kaybeden Yıldız Öztürk'ün iki çocuğunu son kez emanet ettiği eşi Mustafa Öztürk ise olayın ardından ayakta durmakta güçlük çekti. Sık sık tansiyonu düşen kalp hastası Mustafa Öztürk, eşini gördüğü son anları şöyle anlattı: "İkimiz birlikte çay içelim' dedi akşam. Birlikte çay içtik. Sabah giderken 'Akşamüzeri ablam da çay demleyin. Ben işten geldiğim zaman çaldırırsınız, gelirim beraber içeriz' dedi. Nasip olmadı. Sabah giderken son söylediği 'Ben gidiyorum Mustafa, çocuklara iyi bak' oldu. 'Çocuklara iyi bak' dedi." nbsp;


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...