Polis o ilde güvenliği artırdı!

/ Kaynak: İHA
Polis o ilde güvenliği artırdı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'nın Suruç ve Ceylanpınar'daki olayların ardından yurt genelinde polise yönelik saldırıların çoğalması üzerine güvenlik tedbirleri arttırıldı.

Büyükşehirlerde terör eylemleri gerçekleşeceği ve özellikle polislerin hedef alındığı yönündeki istihbarat üzerine, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentteki güvenlik önlemleri arttırıldı. Şanlıurfa'da kent giriş ve çıkışları ile belirlenen bölgelerde Terörle Mücadele, Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik Şubesi ekiplerinin de yer aldığı kontrol noktaları oluşturuldu. Kontrol noktalarında şüpheli araçlar durdurularak, içleri didik didik aranırken, sürücüler ve şüpheli şahıslara kimlik kontrolü gerçekleştiriliyor. Görev yapan tüm polisler çelik yelek giymeye başlarken, emniyet müdürlüğü binaları, polis lojmanları ve polis noktalarındaki güvenlik tedbirleri de arttırıldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...