Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursa'da komşu dehşeti! Anne, baba ve çocukları...

/ Kaynak: DHA
Bursa'da komşu dehşeti! Anne, baba ve çocukları...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, anne, baba ve çocukları evlerinin bahçesinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ali Gem ile eşi Gülfer ve oğlu nbsp;Reva, traktörle tarlalarından Çakırlı Mahallesi'ndeki evlerine nbsp;geldi. Ali Gem'in traktörü durdurması ve eşi ile oğlunun römorktan inmesinin nbsp;ardından bu kişilere bahçe duvarının üzerinden av tüfeğiyle ateş açıldı.Silah seslerini duyan vatandaşların Jandarmaya haber vermesi üzerine nbsp;olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ali, Gülfer ve Reva Gem'in öldüğünü belirledi. Gem ailesine, aralarında husumet bulunan komşuları HASAN K'nın ateş nbsp;açtığı iddia edildi. nbsp;Jandarma, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Saldırıdan sonra kaçan Hasan K.'nin yakalanması için geniş çaplı arama ve operasyon başlatıldı.
Bursa'da komşu dehşeti! Anne, baba ve çocukları...

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...