Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emniyet'te izinler açıldı

/ Kaynak: AA
Emniyet'te izinler açıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Artan terör olayları nedeniyle iptal edilen yıllık ve mazeret izinleri, İstanbul ile İzmir hariç birinci bölge illeri için tekrar açıldı.

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer imzasıyla Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığıyla 81 İl Emniyet Müdürlüğüne gönderilen yazıda, son dönemde artan terör saldırıları nedeniyle emniyet personelinin 20 Temmuz'da yıllık ve mazeret izinlerinin ileri bir tarihe kadar kapatıldığı hatırlatıldı.


"GÜVENLİK TEDBİRLERİ ÜST SEVİYEDE"
Yazıda, bu çerçevede huzur ve güven ortamının tesisi bakımından ülke çapında terör örgütleri ve bütün illegal yapılanmalara karşı gerekli operasyonel faaliyetlerin yürütüldüğü, her türlü güvenlik tedbirinin üst seviyeye çıkartıldığı kaydedildi.
Alınan bu güvenlik önlemlerinde herhangi bir zafiyete yol açmayacak şekilde, Türkiye'nin batısındaki iller olarak bilinen birinci bölge illerinde İstanbul ile İzmir hariç olmak üzere, izinlerin valilerinin uygun göreceği plan dahilinde kullandırılması bildirildi.
Söz konusu yazının emniyet müdürlüklerine gönderilmesinin ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü, personeline 15'er günlük iki dönemden birini tercih etmeleri şartıyla izinlerini kullanabileceğini duyurdu.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...