Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şemdinli şehitlerinden 1'i sözleşmeli er Ahmet Bıçakçı

/ Kaynak: İHA
Şemdinli şehitlerinden 1'i sözleşmeli er Ahmet Bıçakçı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hakkari'deki hain pusuda şehit olan askerlerden birinin kimliği belli oldu. Şehit Ahmet Bıçakçı'nın sözleşmeli er olduğu öğrenildi.

Hakkari'de yola yerleştirilen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu 2 asker şehit düştü, 3 asker de yaralandı. Şehit düşen askerlerden birinin Kahramanmaraş Andırın nüfusuna kayıtlı sözleşmeli er Ahmet Bıçakçı olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Tekeli köyü yakınlarında terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan askerlerden sözleşmeli er Ahmet Bıçakçı hayatını kaybetti. Ahmet Bıçakçı'nın bekar olduğu ve ailesinin Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde ikamet ettiği öğrenildi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...