Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Servet Kabaklı'yı ebediyete uğurladık

Servet Kabaklı'yı ebediyete uğurladık

YAŞAM Haberleri

Gazetemiz eski yazarlarından Servet Kabaklı, Sultanahmet Camii'nde kılınan geniş katılımlı bir cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Ali Çelik İSTANBUL - Gazetemiz eski yazarlarından Servet Kabaklı, Sultanahmet Camii'nde kılınan geniş katılımlı bir cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Türk Edebiyatı Vakfı Başkanı Servet Kabaklı için camide düzenlenen törene İstanbul Valisi Vasip Şahin, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, MHP milletvekillerinden Meral Akşener, Ekmeleddin İhsanoğlu, Murat Başesgioğlu, eski milletvekili Lütfi Türkkan ve oyuncu Ahmet Yenilmez başta olmak üzere siyaset ve sanat camiasından çok sayıda isim katıldı. Törende taziyeleri Servet Kabaklı'nın oğlu Burak Kabaklı kabul etti. Servet Kabaklı'nın amcasının oğlu Esat Kabaklı'nın güçlükle ayakta durabildiği cenaze töreninde kalabalık sebebiyle zaman zaman zor anlar yaşandı. Burak Kabaklı “Türk dünyası çok değerli bir evladını kaybetti. Emanetini bıraktığı yerden devam ettireceğiz” diye konuştu. Cenaze daha sonra Eyüp mezarlığına defnedildi. Memleketi Elazığ'da Uluova gazetesinde gazeteciliğe başlayan Kabaklı, Tercüman, Türkiye, Yeniçağ Gazetesi dahil birçok gazetede ve Anadolu Ajansı'nda görev aldı. 
Servet Kabaklı'yı ebediyete uğurladık

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...