Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nikah salonu önünde eski eş dehşeti

Nikah salonu önünde eski eş dehşeti

YAŞAM Haberleri

Kütahya'da, nikahı kıyıldıktan sonra evlendirme dairesinin önünde bindiği otomobilde silahlı saldırıya uğrayan gelin ile yanındaki 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ömrüye (49) ve İbrahim D. (70) çifti, Fuatpaşa Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi'ndeki Kentpark'ta bulunan Kütahya Belediyesi Evlendirme Memurluğunda nikahlarının kıyılmasının ardından farklı araçlara bindi.

Ömrüye D'nin bulunduğu araca, daha önce nikahsız birliktelik yaşadığı iddia edilen Dursun K. (46) tarafından av tüfeğiyle ateş edildi.
Olayda, Ömrüye D. ile otomobilde bulunan sürücü Hüseyin S. (30) ve Fatma K. (59) yaralandı. Sağlık ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hüseyin S'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Nikah salonu önünde eski eş dehşeti

Kaçmaya çalıştığı öne sürülen Dursun K. ise vatandaşlar tarafından yakalanarak, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.
Görgü tanıklarından Cemil Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tanımadıkları bir kişinin, evlendirme dairesinden çıkan kişilerden bazılarının bindiği otomobile ateş ettiğini gördüklerini söyledi.

Nikah salonu önünde eski eş dehşeti

Daha sonra sürücünün otomobilden indiğini belirten Kahraman, "Biz 'yapma, etme' derken av tüfekli şahıs, otomobilden inen gence bir el ateş etti. Daha sonra bu kişi otomobilin yanına giderek kadınlara da ateş etti" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...