Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce motosikletten düşürdü sonra başından vurdu

Önce motosikletten düşürdü sonra başından vurdu

YAŞAM Haberleri

Mersin'in Anamur İlçesi'nde 17 yaşındaki E.B., motosikletiyle seyir halinde olan 21 yaşındaki Osman Ateş'i pompalı av tüfeğiyle öldürdü.

Olayda Osman Ateş ağır yaralandı.  Olay, saat 17.30 sıralarında D-400 Karayolu'nda meydana geldi. İddiaya göre E.B., plakasız motosikletiyle giden Osman Ateş'e pompalı av tüfeğiyle ateş açtı. Saçmaların vücudunun çeşitli yerlerine isabet ettiği Ateş, motosikletten düştü. E.B., daha sonra yerde yaralı olarak yatan Ateş'in yanına gelerek tabancayla başından vurdu. E.B., kaçarak uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Ağır yaralanan Osman Ateş, ambulans ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Ateş'in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan E.B.'nin aralarında husumet olduğu nedeniyle Ateş'i vurduğunu öne söylediği öne öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...