Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Oyuncak tabanca ile PTT'yi soydu

Oyuncak tabanca ile PTT'yi soydu

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Yuvacık'ta bulunan PTT şubesini boncuklu tabanca ile soyan şahıs, polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Kocaeli'de oyuncak tabanca ile PTT şubesini soyan hırsız, otomobiliyle kaçmaya çalıştığı sırada polise yakalandı. Olay akşam saatlerinde Başiskele ilçesi Yuvacık'ta bulunan PTT şubesinde meydana geldi. İddialara göre, PTT Yuvacık Şubesi'ne giren bir şahıs, elindeki boncuklu tabanca diye tabir edilen oyuncak silahla tehdit ettiği görevliden kasadaki paraları kendisine vermesini istedi.

Görevlinin çantaya koyduğu paraları alan hırsız, olay yerine geldiği arabaya binerek hızla kaçmaya başladı. Şube görevlilerinin acil durum butonuna basması ile ihbarı alan polis ekipleri hırsızın peşine düşerek kovalamaya başladı. Plakasını boyadığı 41 EC 543 plakalı otomobil ile İzmit istikametine doğru kaçan hırsız, polisin otomobilin önünü kesmesi üzerine aracından inerek kaçmaya başladı. Kısa sürede yakalanan hırsız, çaldığı poşet içerisindeki paralar ile ifadesinin alınması için İl Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Araçta yapılan incelemede ise hırsızın soygunu gerçekleştirdiği silahın oyuncak tabanca olduğu belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...