HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ankara'daki patlamada ölenlerin bir kısmı ailelerine teslim edildi

Kaynak: AA
Ankara'daki patlamada ölenlerin bir kısmı ailelerine teslim edildi
Ankara, Ankara, Katliam, Ankara Patlama, Canlı Bomba, Ankarada Ölenlerin Kimliği, Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'daki terör saldırısında ölenlerden kimliği tespit edilen ve otopsisi tamamlanan 75 kişiden bazılarının cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Otopsi ve kimlik tespit işlemleri için Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'na getirilen cenazelerden 75'inin kimlik tespitinin yapıldığı, 15'inin yakınlarına teslim edildiği öğrenildi. Bazı cenazelerin de yakınlarına teslim edilmek üzere Adli Tıp Kurumu'nun yanı sıra GATA, Başkent Hastanesi ve Karşıya Mezarlığı'ndaki morglara götürüldüğü bildirildi. Hayatını kaybedenlerin yakınları da Adli Tıp Kurumu önündeki bekleyişlerini sürdürüyor. Bu arada çeşitli illerden gelen cenaze nakil araçları da kurumun otoparkında bekliyor.
Gece saatlerinde ise kurum önünde kalan cenaze sahipleri için Türk Kızılayı Derneği ve Yenimahalle Belediyesi ekipleri çadır kurdu. Kızılay tarafından vatandaşlara battaniye ve çorba dağıtımı da yapıldı. Halkevleri de cenaze sahiplerine ikramda bulundu.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...