İstanbul'da kezzap dehşeti

İstanbul'da kezzap dehşeti

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da restoranın çocuk oyun alanı kimyasal saldırının hedefi oldu.

İstanbul Ataşehir'de yaşayan Avukat Işıl G. ile Doktor Cenk K., geçtiğimiz cumartesi akşamı, 3 yaşındaki oğulları Y.K.'yı da yanlarına alarak akşam yemeğine gitti. Bir süre önce boşanan ikili oğullarını, İstanbul'da birçok şubesi bulunan lüks restoranın birinci katındaki çocuk Oyun alanına bıraktı. Kendileri ise ikinci kata çıktı.


Ancak ilerleyen saatlerde kimliği belirsiz 35-40 yaşlarında bir erkek restorana girerek, birinci kata çıktı. Çocuk oyun alanına girmek isteyen saldırgana, görevli kadın engel oldu. Kadının arkasını döndüğü sırada hızla içeri dalan adam, yanında getirdiği kimyasal maddeyi çocukların üzerine fırlattı. Ardından da sırra kadem bastı.


BİR GÖZÜNÜ KAYBETTİ
Saldırıda yüzüne kimyasal madde isabet eden Y.K. hemen hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edilen küçük çocuğun sağ gözünü kaybettiği ortaya çıktı. Kimyasal madde isabet eden ve kıyafetleri ile ayakkabılarında yanıklar oluşan E.E. ile B. Ö. isimli çocuklar ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.


İKİ AMELİYAT GEÇİRDİ
Olayı anlatan Y.'nin teyzesi Seçil A., “Kimseyle husumetimiz yok. Kim olduğunu bilmediğimiz biri oyun alanına gidip elindeki maddeyi fırlatmış. Yeğenimin hayati tehlikesi yok, ancak sağ gözü fonksiyonlarını kaybetti. Yüzünün büyük bir bölümü yanık. İki ameliyat geçirdi” dedi. Yeğeninin estetik operasyon da geçireceğini kaydeden teyze Seçil A., şöyle devam etti: “Sanırım birkaç ameliyat geçirecek. Ömür boyu bu olayı hatırlatacak yüzünde bir iz ile yaşayacak...”


KAMERALAR BAKIMDAYMIŞ
Cumartesi akşamlarının en yoğun saatler olduğunu söyleyen restoran yetkilisi Galip Okutucu da şunları söyledi: “Oyun salonunda görevli arkadaşımız yaralanan çocuk ağlayınca yüzünü yıkayıp ilgilenmiş. Sonra dadısı gelip çocuğu öyle görünce apar topar götürmüş. O gün restoranımızda kameralar aktif halde değildi. Çünkü yenileme aşamasındaydık.” Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şimdi her yerde 1.60 boylarında olan 35-40 yaşlarındaki saldırganı arıyor.


Kaynak: Eray Erollu/Ceylan Sever-Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...